Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.07.2023 19:43

Hedefler Görüşüldü, Yeni Dönemin Planlaması Yapıldı

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Toplantısı, Kulüp Başkanı Bora Çaylan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda tüm branşlarla ilgili değerlendirmede bulunularak, yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Yönetim Kurulu Toplantısı, Kulüp Başkanı Bora Çaylan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, Manisalı basketbol severlerin merakla beklediği kombine biletlerle ilgili detayların önümüzdeki günlerde paylaşılacağı belirtilerek, 1 Ağustos kombine biletlerin satışa çıkacağının bir kez daha altı çizildi.

“Manisa’mıza basketbol branşında daha büyük başarılar yaşatacağız”

Toplantının gündem maddelerinden biri de Manisa’yı basketbol branşında Süper Lig’de temsil eden Büyükşehir Belediyespor Kulübünün yeni sezon hedefleri oldu. Kulüp Başkanı Çaylan, yeni sezonda Avrupa Kupasında Manisa’yı ve en önemlisi Türk sporunu temsil edecekleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, “FİBA’dan da Avrupa Kupası noktasında davetiye aldığımızı daha önce duyurmuştuk. Ön eleme turundan katılacağımız FİBA Europe Cup kuramız 8 Ağustos’ta çekilecek. Kısa sürede nokta atışı transferler yaparak, transfer sezonunun önde gelen takımlarından biri olduk. Hedefimiz geçtiğimiz sezonun üzerine koyarak, iki kulvarda da önemli başarılara imza atmak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde Manisa’mıza basketbol branşında daha büyük başarılar yaşatacağımıza inancım tam” dedi.

Voleybolda altyapıdan yetişen sporcularla 2. Lig’e yükselme başarısı

Yönetim Kurulu Toplantısında, voleybol branşında kulüp çatısı altında yetişen sporcularla yaşanan şampiyonluk ve 2023-2024 sezonu için yapılan transferler de değerlendirildi. Altyapından A takıma katılan oyuncuların yanına 1. Lig’in tecrübeli isimleri de kadrolarına eklediklerini söyleyen Başkan Çaylan, yarışmacı bir takımla bir şampiyonluk daha yaşamak hedefinde olduklarını söyledi. 

“Türkiye ve Dünya Şampiyonlukları yaşayan sporcular yetiştiriyoruz”

Basketbol branşının yanı sıra; judoda, cimnastikte, okçulukta, atletizmde, motor sporlarında, badmintonda, dağcılıkta, yüzmede, izcilikte, eskrimde, karatede, teniste, avcılık ve atıcılıkta lisanslı ve lisanssız 7 binin üzerinde sporcu sayısıyla ülkenin lokomotif kulüplerinden biri olduklarını ifade eden Çaylan, “Biz, çatımız altındaki sporcularımızla, teknik ve idari ekiplerimizle kocaman bir aileyiz. Gençlerimizi spor vasıtasıyla kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor, Türkiye ve Dünya Şampiyonlukları yaşayan sporcular yetiştiriyoruz. Biz, bu ülkenin çocuklarına ve gençlerine fırsat verildiğinde neleri başarabileceğini biliyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu