Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.07.2023 14:31

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, mahallerinde yol çalışması tamamlanan mahalle muhtarlarını ziyaret ederek görüşlerini aldı. Şehzadeler ilçesine bağlı Sarıalan, Karayenice ve Kale mahallesi muhtarları yapılan yol çalışmasından dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. 


Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Şehzadeler ilçesine bağlı Sarıalan, Karayenice ve Kale mahallesi muhtarlarına ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sathi kaplama yol çalışmalarını değerlendiren muhtarlar başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Ziyaretlerde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten ekipler, devam eden çalışmalar hakkında muhtarları bilgilendirdi aynı zamanda muhtarların taleplerini de ilgili dairelere iletmek üzere not aldı. Ziyaretlerde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından gönderilen hediyeler de muhtarlara teslim edildi. Mahalle muhtarları, ziyaretlerden duydukları memnuniyetlerini belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere çalışmalarda emeği geçen tüm personellere teşekkürlerini iletti.
Muhtarlar yol çalışması için teşekkürlerini iletti
Sarıalan Mahalle Muhtarı İmrah Güneş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ileterek, “Altyapısından asfaltına, MASKİ çalışmasından tüm hizmetler için teşekkür ederim. Asfaltımız çok güzel oldu. Mahallemizin giriş yolları biraz bozuktu. Yapılan çalışmayla çok güzel oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve emeği geçen tüm personellere teşekkürlerimi iletirim” dedi. Karayenice Mahalle Muhtarı Hakkı Başaral, yapılan yol çalışmasını çok verimli bulduğunu belirterek, “Zamanında yapılan bir çalışmaydı. Eylül ayına kaldığı zaman sıkıntılı oluyordu şu an zamanlaması çok güzel olduğu için zamanla oturma yapacak. Çok faydalı bir yol çalışması oldu. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım” dedi. Kale Mahallesi Muhtarı İsa Bozdağ, “Bu yolumuz eskiden yapılmıştı. Şimdi yapılan asfalt ile sanıyorum ki bu yol Halıtlı, Sarıalan’a doğru tüm Yuntdağ mahallelerini kapsayacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim” dedi.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu