24.07.2023 14:35

MASKİ Genel Müdürlüğü ani yağışlarda yaşanabilecek olası su taşkınlarına karşı önlem almak amacıyla Salihli ilçesine bağlı Aksoy ve Güneş mahallerinde başlattığı yağmur suyu ızgara temizlik çalışmalarını tamamladı. Çalışmalardan duyduklarını memnuniyeti ifade eden mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri de Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ani ve yoğun yağışlardan kaynaklı yaşanabilecek su taşkınlarına karşı yağmur suyu ızgara temizliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli ilçesine bağlı Aksoy ve Güneş mahallelerinde temizlik çalışması gerçekleştirildi. Ekipler tarafından yağmursuyu ızgaralarının iç kısımlarındaki katı atıklar ve çöpler temizlenerek taşkınlara karşı önlem alındı. Çalışmaların mahalleleri için önemli olduğunu vurgulayan Aksoy ve Güneş mahalle muhtarları ile mahalle sakinleri Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

“Cengiz Başkanımıza teşekkür ederiz”

Aksoy mahalle muhtarı Nalan Teksar, “MASKİ tarafından Gökçepınar Caddesinde başlatılan işlerimiz güzel devam etmektedir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Aksoy mahalle sakinlerinden Tarık Tekdal, “Mahallemizde ızgara temizliği yapılmaktadır. Çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“Bütün ihtiyaçlarımız giderildi”

Güneş mahalle muhtarı Bayram Ali Ergin, “Mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz. Su kanallarımız temizlendi, bütün ihtiyaçlarımız giderildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Salihli Belediye Başkanımızdan son derece memnunuz. Başarılar dilerim” diye konuştu.

Güneş mahalle sakini Erdoğan Karaduman, “Büyükşehir Belediyesinin mahallemizde yaptığı çalışmalardan çok memnunuz. Allah Cengiz Başkanı başımızdan eksik etmesin. Yaptığı işlerde başarılı olmasını diler kendisine şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

Güneş mahalle sakini Burcu Karaduman, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkürlerimi sunarım. Mahallemizde yaptığı ızgara temizliğinden çok memnun kaldık. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.