Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.07.2023 10:09

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Demirci’de altyapı çalışmalarının tamamlandığı Sanayi Sitesi bölgesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından üstyapı çalışmaları başladı. Sağlıklı bir altyapıya kavuşan bölge başlatılan üstyapı çalışmasıyla kısa süre içerisinde modern bir üstyapıya da kavuşacak. 
 MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçe merkezin altyapısını baştan aşağı yenilerken Manisa Büyükşehir Belediyesi de bozulan yollarda altyapı çalışmasına başladı. Bu kapsamda çalışmaların tamamlandığı Sanayi Sitesi bölgesinde kilit parke taşların aktarımı sağlanarak hızla döşeme işlemi başlatılıyor. Üstyapı çalışmasının başladığı bölgeyi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, Demirci Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları ile birlikte inceledi. Üstyapı çalışmalarında planlanan takvim hakkında Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarlarına bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, ilçenin sağlıklı altyapının ardından modern bir üstyapıya kavuşacağını belirtti. 
Teşekkür ettiler
İncelemeler sırasında Topkaya’ya eşlik eden Demirci heyeti yürütülen çalışmanın önemine değindi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Demirci Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü: Yapılan bu yatırım büyük bir yatırım. Sağ olsun, Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını mahallemizde bitirdi. Kilit parke döşemelerine başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Beye ve ekibine teşekkür ediyorum.
MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz: Sanayi bölgemizde altyapı çalışması biten bölgelerde üstyapı çalışması başlandı. Demirci için çok büyük yatırım olduğunu düşüyoruz. 40-50 yıldır değişmeyen altyapılarımız, çok kötü durumda olan içme suyu borularımız yenileniyor. Ardından yapılacak olan üstyapı çalışmalarıyla birlikte temiz içme suyu modern üstyapıya kavuşulacak. Bütün bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ teşekkür ederiz.
Belediye Meclis Üyesi Hayati İmrenlerli: Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak, ilçemizde yapılan bu yatırım için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
 Belediye Meclis Üyesi Nurullah Ertaş: Demirci’ye uzun yıllardır yapılmayan altyapı yatırımı yapılıyor. Bir kısım yerlerde bu çalışma tamamlandı. Devam eden bölgeler var. Bu yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum.
Doktor Mehmet Akarsu Mahalle Muhtarı Nedim Akkuzu: Yıllardan beri bu altyapı sorunumunuz vardı. Büyükşehir Belediyesi sağ olsun bu çalışmayı başlattı. Bugün de kilit parke döşemesine başladık. Hayırlısıyla üstyapı da yapılacak. Başkanımıza da teşekkür ediyoruz.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu