Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
31.07.2023 14:51

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde 4 bin 500 hizmet alım personelini ilgilendiren maaş zamları açıklandı. Başkan Ergün, yüzde 112,5 oranında bir artış gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Yeni düzenlemeyle Büyükşehir Belediyemizde en düşük ücret 15 bin 884 TL olmuştur. Bu rakam minimum vereceğimiz ücrettir. Personel sayımızın yüzde 61’ine tekabül eden 2 bin 700 personelimiz ise ortalama 16 bin 624 TL gibi daha üst seviyeden maaş alacaktır” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ve iştirakleri olan şirketlerde çalışan hizmet alım personellerini ilgilendiren maaş zamları açıklandı. 

En düşük ücret 15 bin 884 TL oldu
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 17 ilçede 4 bin 500’ü bulan personelinin refah seviyesini yükseltmek ve enflasyona ezdirmemek için en düşük ücreti 15 bin 884 TL’ye yükselttiklerini ifade ederek, “2022 yılı Aralık ayında personelimiz 7 bin 473 lira alıyordu. Temmuz ayında yaptığımız düzenlemeyle yüzde 112,5’lik bir artış gerçekleştirdik. Yaptığımız bu düzenlemeyle personelimizin alacağı en düşük ücret, 2023 yılının Temmuz ayı itibariyle 15.884 TL olmuştur. Bu rakam, minimum vereceğimiz ücrettir. Personel sayımızın yüzde 61’ine tekabül eden 2 bin 700 personelimiz ise ortalama 16 bin 624 TL gibi daha üst seviyeden maaş alacaktır. Güle güle harcasınlar” dedi.
Personelimizi hiçbir zaman enflasyona ezdirmedik
2022 yılı Haziran ile 2023 yılı Haziran arasındaki Türkiye’de gerçekleşen enflasyon oranının yüzde 59,95 olduğunu belirten Başkan Ergün, 2022 yılı Aralık ile 2023 Haziran enflasyon oranının ise yüzde 19,77 olduğunu sözlerine ekleyerek, “Biz, bugüne kadar personelimizi hiçbir zaman enflasyona ezdirmedik ve refah seviyesini sürekli yükselttik. İnşallah ülkemizin içinden geçtiği zorlu süreci hep birlikte atlatacağız. Bu vesileyle 2023 yılı Temmuz ayı itibariyle geçerli olacak yeni ücretlerin değerli çalışanlarımıza ve onların kıymetli ailelerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Tüm çalışanlarımıza Manisa’mıza sağladıkları katkılar ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu