Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.08.2023 09:32

MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanımız Talip Akbaş, Ahmetli ilçesini ziyaret ederek, saha personelleri eşliğinde çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme ziyaretinde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Talip Akbaş, yeni nesil mekanik ve uzaktan okumalı sayaçlar hakkında bilgiler verdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede abonelik iş ve işlemlerinin eksiksiz bir şekilde yürütülmesi için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Ahmetli ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Saha personelini ziyaret ederek Kurtuluş mahallesinde yürütülen çalışmaları yerinde takip eden Başkan Akbaş, vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyerek Gökkaya mahallesinde ve il genelinde değişik mahallelerde ücretsiz montajı yapılan yeni nesil mekanik ve uzaktan okumalı sayaçlar hakkında da bilgiler verdi.

“Vatandaşlarımızın önerileri bizler için çok önemli”

Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları noktasında 17 ilçeye eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerinin altını çizdi. Akbaş, “İlimiz genelinde vatandaşlarımızın abonelik iş ve işlemleri ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamaması için ilçelerimiz ile sürekli görüşme halindeyiz. Yaptığımız işlerde koordineli bir şekilde çalışmak çok önemli. Biz de bu noktadan hareketle ilçelerimiz ile düzenli bir şekilde görüşerek, zaman zaman da hizmet binalarımızı ve saha çalışmalarını yerinde ziyaret ederek istişarelerde bulunuyoruz. Bugün de Ahmetli ilçemizde saha personellerimiz eşliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaş ve hizmet odaklı çalışmalarımız kapsamında her zaman önerilere açığız. Bu doğrultuda vatandaşlarımızın da talep ve önerileri bizler için çok önemli” dedi.

“Mahallemize hizmette sınır tanınmıyor”

Mahalle sakinlerinden Mustafa Derin, “Kurtuluş mahallesine yapılan hizmetlerden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Kendisinden Allah razı olsun, her zaman yanındayız. Alt yapımızdan üst yapımıza kadar her şey yenilendi. Su sayaçlarımızın kontrolleri yapılıyor. Hizmette hiç sınır tanınmıyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Mahalle esnaflarından Adnan Güngör, “Yapılan hizmetlerden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Mahallemizin alt yapısından üst yapısına kadar her şeyiyle yenilendi. Mahallemize getirilen her hizmetten çok memnunuz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Mahalle sakinlerinden Süleyman Derin ise, mahallelerine yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Okul sokağımızı çamurdan kurtardı. Kendisini çok seviyoruz tam destek vererek yanında olduğumuzu ifade ediyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu