Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.08.2023 09:33

MASKİ Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda meydana gelen su taşkınlarına karşı önlem almak adına Alaşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt mahallesinde ilave yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yağışlı havalarda vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yağmur suyu döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde Alaşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt mahallesinde ilave yağmur suyu hattı döşeme çalışması yapıldı.

“Alo dediğimizde Büyükşehir ve MASKİ yanımızda”

Mahalle muhtarı Hüseyin Bilgi, “Mahallemizin bir bölgesinde yağışlı havalarda kısmi su taşkını sorunu yaşanıyordu. MASKİ Genel Müdürlüğüne bildirdik. Ekipler hızlı bir şekilde çalışma yaptı. İnşallah sorun çözüme kavuşacak. Ben Manisa Büyükşehir Belediyesinden ve MASKİ Genel Müdürlüğünden çok memnunum. Sonuçta herhangi bir sıkıntı yaşadığımız zaman gayet güzel ilgileniyorlar ve yardımcı olmaya çalışıyorlar. Alo dediğimizde yanımızdalar. Zaten Cengiz Başkan bizim için çok değerli. Bizler için yapılanlar ortada. Allah bin kere razı olsun. Emek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.

“Amacımız ihtiyaçlara hızlı bir şekilde cevap verebilmek”

Kanalizasyon Dairesi Başkanı Cem Çöllü, “İl genelinde yaşanan sıkıntılara çözüm getirebilmek adına olsa ekiplerimiz müdahalelerini gerçekleştiriyor. Alaşehir ilçemiz Yeşilyurt mahallemizde de ihtiyaç olunan noktada yaptığımız yağmur suyu çalışması ile yaşanan kısmi sorunu çözüme kavuşturacağız” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu