Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.08.2023 09:35

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Toygar mahallesine daha verimli, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak için açtığı yeni sondajda saniyede 7 litre verime ulaştı. Sondaj kuyusunun bağlantıları da yapılarak vatandaşlara kesintisiz su imkanı sağlandı. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini konusundaki yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Alaşehir ilçesine bağlı Toygar mahallesine daha verimli, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu kaynağı kazandırmak için sondaj çalışması yaptı. Saniyede 7 litre verime sahip suya ulaşılan sondaj, yapılan testlerin olumlu sonuçlanmasının ardından hat bağlantıları da yapılarak vatandaşların kullanımına sunuldu. Muhtar Yusuf Aşkın ve vatandaşlar yapılan çalışmanın mahalleleri için çok önemli olduğuna vurgu yaparak Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

“İçme suyu sorunumuz giderildi”
Mahalle muhtarı Yusuf Aşkın, “2023 yılı içerisinde minibüs durağımız, yol asfalt çalışmamız ve içme suyu sorunumuz yenileri yapılarak giderildi. Mahallem adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüz Burak Aslay, İçme Suyu Daire Başkanımız Erman Aydınyer ve tüm MASKİ çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

“Cengiz Başkanım hakkını helal etsin”
Mahalle sakini Yaşar Gökdemir, “Mahallemize Cengiz Başkanımız birçok yatırım yaptı,  mahallemizde çok hakkı var. Bize hakkını helal etsin. MASKİ Genel Müdürümüz Burak Bey’in bize çok faydası oldu. Ona da çok teşekkür ederiz. Mahallemiz çölken, göle döndü. Başkanımızı mahallemize davet ediyoruz” dedi.

“Su sıkıntımız bitti”
Mahalle sakini Adnan Menderes Girgin, “Mahallemizde su sıkıntısı vardı. Sağ olsun Cengiz Ergün sayesinde su sıkıntımız bitmiştir. Herkesten Allah razı olsun” dedi.

Mahalle sakini Veli Aşkın, “Mahallemizde su sorunu vardı. Ama Cengiz Başkanımız sağ olsun her şeyi halletti. Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu