Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.08.2023 10:23

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Manisa’ya prestij katan projeleri hayata geçirmeye devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi,  Avni Gemicioğlu Caddesi’nde 2. etap prestij cadde düzenleme çalışmasına da başladı. Altyapı çalışmaları tamamlanan projede üstyapı çalışmalarına da start verildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, mahalle sakinlerine proje hakkında bilgiler aktardı. Vatandaşlar da çalışmalar nedeniyle Başkan Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür etti. 

İl genelinde prestij cadde projeleriyle yaşam alanlarına bambaşka bir hava kazandıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Avni Gemicioğlu Caddesi’nde 2. etap prestij cadde düzenleme çalışmasını başlattı. Proje kapsamında ilk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü’nce altyapı çalışmaları gerçekleştirilen caddede, şimdide üstyapı çalışmalarına start verildi. Gerçekleştirilecek olan 2. etap prestij cadde düzenlemesiyle, kaldırımlar ve aydınlatmalar yenilenecek ve iki kat sıcak asfalt çalışması yapılacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ve şube müdürleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Arda Mahallesi Muhtarı Adem Arslan, mahalle sakinleri ve esnaflara prestij cadde düzenlemesi ile ilgili bilgiler aktaran Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, çalışmanın vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti. 
“Manisa’ya Hayırlı Olsun”
Prestij Cadde düzenlemesi ile ilgili bilgiler aktaran Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde ilimiz genelinde 17 ilçede prestij cadde yapımlarına son hızla devam ediyoruz. Avni Gemicioğlu Caddesi’nde kısa bir zaman önce MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmaları başlatılmıştı. Bugün itibariyle altyapı çalışmaları tamamlandı. Biz de prestij cadde çalışmalarına başladık. Öncelikle kaldırımların sökümü ile başladık. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nca da mevcut asfaltın sökümü yapıldı. En kısa zamanda kaldırım ve aydınlatma çalışmalarımızı tamamlayacağız. Ardından da asfalt dökümünü gerçekleştireceğiz. Yeni prestij caddemiz Manisa’ya hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 
Çalışmalardan Duydukları Memnuniyeti Anlattılar
Arda Mahalle Muhtarı Adem Arslan ile esnaf ve vatandaşlar da çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade etti. Çalışmalardan memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür etti. 
Arda Mahalle Muhtarı Adem Arslan: Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederim, Cengiz Başkanımız başta olmak üzere. Çok güzel bir şey olacak edindiğim bilgilere göre. Çok güzel olacak ve halkımız rahat edecek inşallah, memnunum. 
Yücel Akarsu: Yapılan her şey çok güzeldir. Teşekkür ederiz Cengiz Başkan’a. Sağ olsun, çok güzel oldu kaldırımlar. Yenileniyor yani. İnsanlar çok güzel gidişattan. Çok güzel oldu, biz çok memnunuz. 
Necip Denktaş: Çalışmalardan çok memnunuz. Daha önceki çalışmaları da yerinde inceledik. Burada da olmasından dolayı mutluyuz. Bir an önce bitmesini bekliyoruz. Çalışmalardan memnunuz. Cengiz Başkan’a teşekkür ederiz. Güzel çalışmalar oldu. Büyükşehir olmasıyla beraber burada da bir hizmet olmasından dolayı mutluyuz. Kendisine teşekkür ederiz. Teşekkür etmek ve çay içmek için Başkanımızı bekliyoruz. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu