02.08.2023 16:18

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı Yenimahmudiye mahallesinde altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından kilit parke taş döşeme işine başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında yatırımlarına devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen projeyle Şehzadeler’in Yenimahmudiye mahallesinde 3,5 kilometrelik altyapı çalışmaları tamamlandı. Mahallede abone bağlantıları da tamamlanma noktasına geldi. Altyapının ardından mahallede 7 bin 500 metrekarelik kilit parke taş döşeme işine start verildi. Evsel nitelikli atıksu problemi yaşanmaması için foseptiklerin de montajı yapıldı.

“Cengiz Başkanımızdan çok memnunuz”

Mahalle Muhtarı Osman Yüksel, “Çok kısa bir sürede altyapımız bitti. Abone bağlantıları devam ediyor. Üstyapımıza da başlandı. O da herhalde 15 gün içinde bitecek. Çok memnunuz. Yapanlara, bu işe yardımcı olan herkese teşekkür ederiz. Cengiz Başkanımız sağ olsun. Ne diyeceğimizi bilmiyoruz. İşler bitince ziyaretine gideceğiz. Cengiz Başkanımızdan çok memnunuz. 50 hanelik bir köye hiç böyle bir yatırım beklemiyorduk. Bu hizmetleri bizlere verdiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.