03.08.2023 18:32

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP Alaşehir İlçe Başkanı Alperen Altıoğlu, Ülkü Ocakları Alaşehir İlçe Başkanı Çağatay Yayla ve MASKİ Alaşehir İlçe Şefi Mustafa Korkusuz’u makamında konuk etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçede devam eden ve yapılması planlanan projeler üzerine istişare gerçekleştirildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, MHP Alaşehir İlçe Başkanı Alperen Altıoğlu, Ülkü Ocakları Alaşehir İlçe Başkanı Çağatay Yayla ve MASKİ Alaşehir İlçe Şefi Mustafa Korkusuz’u makamında konuk etti. Alaşehir ilçesine yapılan yatırımların ve planlanan projelerin görüşüldüğü ziyarette MHP İlçe Başkanı Altıoğlu, ilçede birçok başarılı yatırımın yapıldığına vurgu yaparak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’a teşekkür etti.

“Yatırımlarımız devam edecek”
Genel Müdür Burak Aslay, “Manisa Büyükşehir Belediyemiz tarafından Alaşehir ilçe merkezinde yapılacak olan prestij cadde projesi öncesi altyapı çalışmalarına geçtiğimiz hafta başladık. 9,5 Milyon TL yatırım bedeliyle başlattığımız proje kapsamında 1300 metre içme suyu hattı, 1450 metre kanalizasyon hattı ve 950 metre yağmursuyu hattı döşeme çalışması gerçekleştireceğiz. Öte yandan idaremiz tarafından başarıyla işletilen Alaşehir İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi içerisine 25 Milyon TL yatırım bedeliyle kurduğumuz 1 megavat gücündeki güneş enerji santralimiz elektrik üretimine başladı. Kavaklıdere Mahallemize kurduğumuz Atıksu Arıtma Tesisimizi de başarıyla işletiyoruz. ‘101 ve 154 Mahalle Projelerimiz’ kapsamında birçok mahallemizin alt ve üstyapılarını yeniledik. Depolarımızın bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyoruz. Muhtelif mahallelerde içme suyu, kanalizasyon ve sondaj çalışmalarımız da aralıksız sürüyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda il genelinde alt ve üstyapı yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.