Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.08.2023 11:50

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesi Horzumkeserler Mahallesi Peynirçukuru bağlısı ile İzmir’in Kiraz ilçesine bağlı Sarısu Mahallesi arasındaki 6 kilometrelik yolda genişletme, temel ve 1. kat satih kaplama çalışmalarına başladı. Yolda başlayan çalışmalar hem Alaşehirlileri hem de Kiraz ilçesi sakinlerini sevindirdi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, MHP İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Çağatay Yayla, Alaşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Erdal, Alaşehir Muhtarlık İşleri Müdürü Himmet Güneş ile birlikte, Horzumkeserler Mahallesi’nde gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını inceledi. Heyete; civar mahallelerin muhtarları ve vatandaşlar da eşlik etti. 

Alaşehir ilçesi ile Kiraz ilçesi arasındaki 90 kilometrelik yolu yarı yarıya kısaltan, ekonomik ve kültürel ilişkilerin artmasına imkan sağlayacak olan yolun yapımı, bölgedeki vatandaşları oldukça mutlu etti. MHP MYK Üyesi Ali Uçak da, vatandaşların bu mutluluğunu görünce, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü görüntülü aradı ve Başkan Ergün’ü vatandaşlarla buluşturdu. 

Başkan Ergün, Coşkuyla Alkışlandı 

MHP MYK Üyesi Ali Uçak, görüşme esnasında yapılan yolun önemi hakkında Başkan Ergün’ü bilgilendirdi. Vatandaşları selamlayarak konuşmasına başlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “İlimizin her noktasına yetişmeye, her vatandaşımıza dokunmaya çalışıyoruz. Yapılan hizmetler hepinize hayırlı olsun, sağlık, huzur mutluluk getirsin. Sizlerden bir Allah razı olsun sözünü duymak bizim için yeter” diye konuştu. Başkan Ergün’ün konuşmasını coşkuyla alkışlayan vatandaşlar, hep bir ağızdan Allah razı olsun temennisini dile getirdiler. 

‘Allah Bin Kere Razı Olsun’
 
Asfalt çalışması yapılan yolla ilgili olarak muhtarlar da görüşlerini dile getirdi. Horzumalayaka Mahalle Muhtarı Erol Adıgüzel, “Öncelikle Horzumköyleri ve Kavaklıdere Mahallesi olarak, bu yolları İzmir Kiraz ilçesine bağlantı olarak kullanıyoruz. Bu yollarda sürekli gidip geliyoruz. Daha önce bu yollar, çok bozuktu. Muhtarlar olarak bu yolun yapılması için talebimizi Cengiz Başkanımıza ilettik. Genel Sekreter Yardımcımız Ali Öztozlu ile Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanımız Kurtuluş Kuruçay, bu yolu incelediler. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den ve ekibinden, Allah bin kere razı olsun, şimdi yolumuz yapılıyor. Çok güzel bir yol oluyor” diye konuştu. 

Kavaklıdere Mahalle Muhtarı Salih Taşlıyol, “Bu yol bizim için çok önemli. İzmir Kiraz, bağlantı yolumuz. Yol yapımına başlamadan önce ulaşım çok zordu. Köylülerimiz çok sıkıntı çekiyordu. Yapılamaz denen bir yoldu. Allah razı olsun, yolumuz yapılmaya başladı. Bunun yanı sıra bu yoldan İzmir Kiraz’a olan ulaşım diğer güzergahlara göre yarı yarıya azalıyor.  Bölge ekonomimiz açısından da önemli bir yol. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere tüm ekibine ve bizim hizmet elçimiz olan Ali Uçak abimize çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Horzumkeserler Mahalle Muhtarı Mehmet Eren, “Bu yol hem kültürel, hem ekonomik olarak önemli bir yol. Hayalle başladık ama gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve tüm görevlilere teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

İzmir Kiraz Sarısu Mahalle Muhtarı Enver Güzeldere, “Bu yolun yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Alaşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Erdal, “Bölgemiz için çok büyük önem arz eden Horzumkeserler’i, Kiraz ilçesinin Sarısu Mahallesine bağlayan; herkes için hayal olan bir yolu gerçekleştirdiğimiz için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Burası mahallemiz için ticari anlamda, köylünün çiftçinin alın terinin emeği olan ürünlerini daha iyi pazarlaması açısından ekonomik olarak çok büyük gelir getirecek bir yol. Yaklaşık 70 kilometre yolu da kısaltması akaryakıt ve nakliye masraflarını da azaltacak. Cengiz Başkanıma şunu belirtmek istiyorum. Sabahın 8’inden gecenin 11’ine kadar özveriyle çalışan ekibiyle ne kadar gurur duysa azdır. Ekibi adına kendisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hizmet elçimiz olan Ali Uçak Başkanımıza teşekkür ediyorum. Cengiz Başkanımıza Allah uzun sağlıklı sıhhatli ömürler versin. Onun yeri kalbimizde apayrı. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu