28.08.2023 16:37

Selendi’de, MASKİ Genel Müdürlüğü’nün altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerde, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından üstyapı çalışmaları hızla devam ediliyor. Yürütülen üstyapı çalışmalarını takip eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Fatih Mahallesinde üstyapı çalışmalarında sona gelindiğini, Karşıova Mahallesinde de üstyapı çalışmalarının başladığını belirtti. Kurtuluş Mahallesinde de kısa süre içerisinde tamamlanacak olan altyapı çalışmalarının ardından üstyapının başlayacağını ifade etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Selendi ilçesinde başlatılan alt ve üstyapı dönüşümü hızla devam ediyor. Sağlıklı bir altyapıya kavuşan mahallelerde Büyükşehir Belediyesi tarafından hızla üstyapı çalışması başlatılıyor. Yürütülen kilit parke çalışmalarını yakından takip eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, son durumu paylaştı.  Topkaya, "Ekiplerimiz hummalı bir şekilde kilit parke döşeme çalışmalarına devam ediyor.  Bu kapsamda, altyapı çalışması tamamlanan Fatih Mahallesinde yürütülen kilit parke döşemesinde sona yaklaşıldı. Karşıova Mahallesi’nde kilit parke döşeme çalışmaları hızla devam ediyor. Ayrıca,Kurtuluş Mahallesinde de kısa süre içerisinde tamamlanacak olan altyapı çalışmalarının ardından kilit parke döşeme çalışmalarımıza başlayacak" dedi.  Çalışmalar sırasında Topkaya’ya eşlik eden Karşıova Mahalle Muhtarı Yusuf Azman, "Mahallemizde altyapı çalışması bitti. Hızlı bir şekilde üstyapı çalışması devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Selendi Belediye Başkanımız Nurullah Savaş’tan, Allah razı olsun. Emeği geçen herkesten teşekkür ederiz" dedi.