04.09.2023 11:08

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan tarım işçilerine koruyucu ekipman desteği, Saruhanlı ilçesinde 304 üreticiye gerçekleştirilen ekipman desteğiyle sürdü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında tarım işçilerinin üretim esnasında ihtiyaç duydukları koruyucu malzemeler, işbaşında tarım işçilerine teslim ediliyor. Bu kapsamda Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Saruhanlı ilçesinde üzüm kesme işi yapan tarım işçilerini ziyaret ederek, koruyucu ekipmanlarını teslim etti. İçerisinde bez çanta, şapka, bere, yağmurluk, 2 çift eldiven, ilaçlama maskesi ve ilaçlama gözlüğü bulunan koruyucu ekipman çantasını işçilere teslim eden ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Büyükşehir heyetine, tarım işçileri de teşekkür etti.