Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.09.2023 17:36

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar’a bağlı 12 mahalle muhtarını makamında konuk etti. İlçede ve mahallelerinde başta asfalt olmak üzere gerçekleştirilen tüm çalışmalar nedeniyle memnuniyetlerini dile getiren mahalle muhtarları, Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti. 

İl genelinde çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri, vatandaşlar ve mahalle muhtarları tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Akhisar’a bağlı mahallelerin muhtarları da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret ederek, çalışmalardan duydukları memnuniyetleri ifade ettiler. Bu kapsamda Akhisar Muhtarlar Dernek Başkanı ve Bünyanosmaniye Muhtarı İhsan Gümüş, Yayakırıldık Mahalle Muhtarı Mehmet Uludağ, Hacıosmanlar Mahalle Muhtarı Yusuf Çalımcı, Sakarkaya Mahalle Muhtarı Hayati Erkovan, Işıkköy Mahalle Muhtarı İlhan Şen, Dayıoğlu Mahalle Muhtarı Taner Çetiner, Zeytinlibağ Mahalle Muhtarı Ferhat Baycan, Kobaşdere Mahalle Muhtarı Burhan Aktürk, Akkocalı Mahalle Muhtarı Harun Alkan, Eroğlu Mahalle Muhtarı Muslihittin Kılınç, Selçikli Mahalle Muhtarı Mustafa Öztaş ve Gökçeahmet Mahalle Muhtarı Muhammed Mustafa Özdemir, Başkan Cengiz Ergün ile bir araya geldi. Ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ile Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Murat İpek de yer aldı. İlçede bu yaz gerçekleştirilen yaklaşık 34 kilometrelik asfalt çalışmaları için teşekkür eden mahalle muhtarları, sezonun geri kalanında yapılması planlanan 30 kilometrelik asfalt çalışmasını da memnuniyetle karşıladılar. 
Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş, “Başkanım teşekkür ederiz. Dün gece ilçemize sanatçımız da geldi. Çok güzel oldu, teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 
Hacıosmanlar Mahalle Muhtarı Yusuf Çalımcı: Sizin bildiğiniz üzere çalışmaları bitirdik zaten. Üstyapıyı da bitirdik. Çok sağ olun Allah razı olsun. Mahallem adına teşekkür ederim. 
Eroğlu Mahalle Muhtarı Muslihittin Kılınç: MASKİ’nin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekküre geldik. Asfaltımız da yenilendi. İçme suyumuz yenilendi. Allah razı olsun.
Yayakırıldık Mahalle Muhtarı Mehmet Uludağ: Asfaltımızın altyapısı hazırlandı. Yakın zamanda atılacak. Çok teşekkür ederiz. Allah bin kere razı olsun. 
Akkocalı Mahalle Muhtarı Harun Alkan: 11 kilometre sathi kaplama asfaltımız yapıldı. Sondajımız yapıldı. 2 tane hayvan içme suyu göletlerimiz yapıldı. Allah razı olsun sizden. 
Sakarkaya Mahalle Muhtarı Hayati Erkovan: Köyümün size selamı var. Yolumuz yapıldı sağ olun. 
Işıkköy Mahalle Muhtarı İlhan Şen:  Başkanım köyümün selamı var. 2 kilometrelik yolumuz vardı. Ona asfaltlama yaptık. Teşekkür ederim. 2020 yılında 6 bin metrelik isale hattımız yapıldı. Çok güzel oldu. suyumuz çok güzel. Boru hattımız da yenilendi. Teşekkür ederiz. 
Kobaşdere Mahalle Muhtarı Burhan Aktürk: Asfaltımız, suyumuz, altyapımız, üstyapımız her şey bitti. Teşekkürlerimizi iletiyorum. Sizlerden Allah razı olsun. 
Selçikli Mahalle Muhtarı Mustafa Öztaş: Yolumuz oldu. çok teşekkür ederiz. Çok sağ olun var olun. 
Yapılan Hizmetler Vatandaşımız İçin
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında mahalle muhtarlarına bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Yapılan hizmetler vatandaşımız için. Biz de her yere yetişmeye çalışıyoruz. 780 tane kırsal mahalle var. Bunun 264 tanesinin altyapı çalışmalarını tamamladık. Gönül istiyor hepsini yapalım. Kendi imkanlarımızla son 11 tanesinin ihalesine çıktık. Onlar da bitiriliyor şu anda. Aşağı yukarı 200 milyonluk kaynağı bu noktada ayırmıştık. Önümüzdeki süreçte de çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu