Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.09.2023 14:16

Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılı coşkusu Oğuzhan Koç ve Gülben Ergen konseri ile taçlandı. Birbirinden güzel şarkıları Manisalılar için seslendiren Oğuzhan Koç ve Gülben Ergen, Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Manisalıların kurtuluş gününü kutladı.

 

Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılında coşku Oğuzhan Koç ve Gülben Ergen konseri ile doruğa çıktı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konseri Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Azerbaycan’ın Şirvan şehri Belediye Başkanı Kürdoğlu Muradov, Şirvan Vali Yardımcısı Aynur Farzaliyeva, Genel Sekreter Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Manisalılar takip etti. Gecede ilk olarak Oğuzhan Koç sahne aldı. Sevilen şarkılarını Manisalılar için seslendiren Koç, meydanı dolduran binlerce hayranına unutamayacağı bir gece yaşattı. Konser esnasında sahneye çıkan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, sahne performansı nedeniyle Koç’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Gülben Ergen Kurtuluş Coşkusuna Ortak Oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ‘Kurtuluş Konserleri’ kapsamında Gülben Ergen de Manisalılarla buluştu. Birbirinden güzel şarkıyla kurtuluş coşkusunu taçlandıran Gülben Ergen, şarkılarını Manisalılarla birlikte seslendirdi. Konserin bir bölümünde sahneye Oğuzhan Koç geldi. Gülben Ergen ile birlikte ‘Giden Günlerim Oldu’ adlı şarkıyı birlikte seslendiren şarkıcılar, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Başkan Ergün Manisalıların Kurtuluş Gününü Kutladı

Konser esnasında sahneye çıkarak Manisalılara seslenen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "30 Ağustos’ta başlattığımız kurtuluş günü konserlerimizi bu akşam da Manisa’da gerçekleştiriyoruz. Böylesine değerli bir sanatçıyı yıllar sonra Manisa’da tekrar görmekten çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bugün 8 Eylül Manisa’nın kurtuluş günü. Bugün huzur içerisinde bu ülkede yaşıyorsak bunu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Onları rahmet ve minnetle bir kere daha anıyorum. Ayrıca bugün Azerbaycan’ın Şirvan şehri ile Manisa’nın kardeş şehir olması noktasında protokol imzaladık. Biz iki devlet, tek milletiz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” ifadelerini kullandı. Manisa Valisi Enver Ünlü ise “8 Eylül kurtuluş günümüz kutlu olsun. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. Konuşmaların ardından ünlü sanatçı Gülben Ergen’e çiçek, mesir macunu ve MASMEK kursiyerlerinin ürettiği ürünlerin yer aldığı hediyeler takdim edildi.

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu