Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.04.2011 09:42

Belediye Başkanı Cengiz Ergün Gönülden Gönüle Derneği Başkanı Burhan Kurtoğlu ve dernek yönetim kurulu üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Derneğin yeni oluşturulan yönetimine başarılar dileyen Başkan Ergün, yardıma muhtaç kişilere yönelik hizmet veren derneğe bundan sonraki süreçlerde desteklerinin devam edeceği sözünü verdi.
Gönülden Gönüle Derneği Başkanı Burhan Kurtoğlu ile birlikte dernek yöneticilerinin düzenlediği kahvaltıya katılan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, derneğin yeni yönetimine başarılar diledi. Kahvaltıya Başkan Ergün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte belediye meclis üyeleri katıldı. Kahvaltıda konuşan Dernek Başkanı Burhan Kurtoğlu yeni yönetimi tanıtırken ayrıca derneği faaliyetleri hakkında Başkan Ergün’e bilgi verdi. Derneklerinin 2005 yılında kurulduğunu hatırlatan Kurtoğlu, ilk kuruldukları yıl 5 bin 478 parça yardımda bulunduklarını, aradan geçen yılların ardından her yıl yardımlarını arttırdıklarını ve 2010 yılında ihtiyaç sahiplerine bir yıl içinde 37 bin 259 parça yardım dağıttıklarını ifade etti. Parça olarak tabir ettikleri yardımların içerisinde giyimden, ev eşyasına kadar birçok malzemenin bulunduğunu dile getiren Kurtoğlu, kendilerine yapılan yardımlarla her geçen yıl daha fazla ihtiyaç sahibine ulaştıklarının altını çizdi. Kendilerine en büyük desteği Manisa Belediyesi’nin verdiğini sözlerine ekleyen Kurtoğlu, önümüzdeki günlerde desteklerin daha da arttırılacağı sözünü aldıkları Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Kurtoğlu ile birlikte dernek yöneticilerini yaptıkları anlamlı hizmetten ötürü kutlayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise derneğin her zaman yanında olduklarını söyledi.

12 Bin Aile İncelendi

Manisa’da özellikle kenar mahallelerde yaşayan dar gelirli ailelerin belirlenmesi amacıyla Manisa Belediyesi olarak geçtiğimiz aylarda bir çalışma yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 12 bin ailenin incelendiğini söyledi. Bu aileler arasında gerçekten ihtiyacı olan ailelere gereken yardımların yapılacağını ifade eden Başkan Ergün, “Tabi şu anda belediye olarak 200 aileye 3 öğün yemek veriyoruz. Ayrıca 250’ye yakın aileye de her ay erzak yardımında bulunuyoruz. Manisa Belediyesi olarak yardıma muhtaç ailelere imkânlar doğrultusunda desteklerimiz bundan sonra da devam edecek” dedi.
27.04.2011

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu