Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.09.2023 16:18

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma programı kapsamında Sakarya Mahallesi’ni ziyaret etti. Hüsrev Ağa Camii’nde kıldığı Cuma namazı sonrasında Sakarya Mahallesi girişinde davul ve zurnayla karşılanan Başkan Cengiz Ergün, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, düzenli olarak gerçekleştirdiği Cuma programları kapsamında Sakarya Mahallesi’ni ziyaret etti. Cuma namazını Hüsrev Ağa Camii’nde kılan Başkan Ergün, daha sonra mahalle sakinlerini ve esnafları selamladı. Başkan Ergün selamlama sonrasında mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ergün’e mahalle ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay ve genel müdür yardımcıları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, şube müdürleri, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan Sallıtepe, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç eşlik ederken, Alaybey Mahalle Muhtarı Mustafa Eken, Nişancıpaşa Mahallesi Muhtarı Nevin Erol Becerikli, Sakarya Mahallesi Muhtarı Orhan Oktay hazır bulundu. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmetleri hakkında bilgiler verdi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahalle ziyaretinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle muhtarlarına ve vatandaşlara Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri hakkında bilgiler veren Başkan Ergün, vatandaşlar tarafından merak edilen soruları da yanıtladı. Vatandaşları kırmayan Başkan Ergün, onlarla fotoğraf çekildi. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu