Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.09.2023 14:34

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara programı kapsamında Büyükşehir Belediyesinin ve MASKİ Genel Müdürlüğünün İller Bankası nezdindeki projeleriyle ilgili İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk ile bir araya geldi. Geçtiğimiz ay göreve başlayan Türk’e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Ergün, İller Bankası nezdinde yürütülen ve planlanan proje ve yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin ve MASKİ Genel Müdürlüğünün proje ve yatırımlarının Ankara ayağındaki çalışmalarını takip etmek amacıyla temaslarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İller Bankası Genel Müdürlüğünü de ziyaret etti. Başkan Ergün’e, MHP MYK Üyesi Ali Uçak ve MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay da eşlik etti. Geçtiğimiz Ağustos ayında görevine başlayan İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk’e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Ergün, hediye takdiminde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesinin ve MASKİ Genel Müdürlüğünün yatırım ve projeleri hakkında Türk ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Ergün, projelerin hayata geçmesinde verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu