Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.09.2023 10:17

TFF Manisa Bölgesi Futbol Hakemleri Sezon açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. 2023-2024 yılı klasman terfilerinde klasman yükselen hakemlere kokartlarının takıldığı törende konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bütün hakem ve gözlemci arkadaşlarıma başarılı, kazasız, belasız, sakatlıkların olmadığı bir sezon diliyor, 2023-2024 sezonunun ülkemiz futboluna ve hakem camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Manisa Bölgesi Futbol Hakemlerinin 2023-2024 sezonu açılış töreni Mümin Özkasap Stadı’nda gerçekleştirildi. Programa Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ergün Aksoy ve Metin Memiş, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Manisa Futbol Kulübü Başkanvekili Engin Anlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, Manisa İl Hakem Kurulu Başkanı Murat Türker, Manisa ASKF Başkanvekili Nihat Koşar, Manisa Futbol İl Temsilcisi Bülent Kanik, Daire Başkanları ve Belediye Başkanvekilleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Manisa İl Hakem Kurulu Başkanı Murat Türker, Manisa ASKF Başkanvekili Nihat Koşar, Yunusemre Belediye Başkanvekili Arif Alkan ve Manisa Futbol İl Temsilcisi Bülent Kanik konuşma gerçekleştirdi. Yeni sezonun tüm hakemler için iyi bir şekilde geçmesi noktasında iyi dileklerin ifade edildiği konuşmalarda 2023-2024 sezonunun hayırlı olması temennilerinde bulunuldu. 
“Zor Bir Görev Yapıyorsunuz”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de konuşma yaparak futbol hakemlerinin ve gözlemcilerinin 203-2024 futbol sezonu açılış töreninde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Futbolun dünyada en çok sevilen ve izlenen spor dallarından bir tanesi olduğunu belirten Başkan Cengiz Ergün, “Bu önemli sporun adalet mekanizmasını da hakemlerimiz oluşturmaktadır. Hakemler, futbolun adil ve kurallara uygun bir şekilde oynanmasını sağlayan kişilerdir. Sizler, bu kutsal görevi üstlenen değerli insanlarsınız. Zor bir görev yapıyorsunuz. Futbol, duyguların yoğun yaşandığı bir spordur. Bu nedenle zaman zaman ağır eleştirilere de maruz kalabiliyorsunuz. Tüm olumsuzluklara rağmen sizlerin bunları da göğüslemeniz ve görevinizi en iyi şekilde yerine getirmeniz gerekiyor. O açıdan ben öncelikle hepinize hakem şansının yanınızda olduğu bir sezon temenni ediyorum. Manisalı hakemlerimiz her klasmanda Manisa’mızı en güzel şekilde temsil ediyor. Yeni sezonda da inşallah aynı şekilde üst klasmanlara hakemler yetiştirecek bir sezona imza atmanızı diliyorum” dedi. 
“Manisa’yı Spor Şehri Yapma Yolunda Önemli Katkılar Sağladık”
Sporcuların ve futbol hakemlerinin antrenmanlarını yapabilecekleri tesislerin önemini en iyi bilenlerden olduğunu dile getiren Başkan Ergün, “Bu düşünceden hareketle göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şehrimizin sportif alanda gelişmesi düşüncesiyle önemli tesisleri şehrimize kazandırdık. Tarık Almış Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu, Mümin Özkasap, Halil Onultmak, Fikri Bayrıl, Necmi Temizel, Tevfik Lav, Ertuğrul Dilek ve Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Tesisleri gibi çok sayıda tesisi gençlerimizin hizmetine sunduk. Salihli ilçemize, içinde olimpik yüzme havuzunun da bulunduğu Atatürk Spor Salonu’nu kazandırdık. Gördes ilçemizde Spor Toto Teşkilatı, Büyükşehir Belediyemiz ve Gördes Belediyemiz işbirliğiyle güzel bir spor tesisi inşa ettik. Kırkağaçlı gençlerimize Kırkağaç Belediyemiz işbirliğiyle kapalı halı saha kazandırdık. Şehrimize bisiklet yolları yaptık.  Vestel işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu’nu da dahil ettiğimizde Manisa’mızı spor şehri yapma yolunda çok önemli ve çok büyük katkılar sağladığımızı gururla ifade edebilirim” diye konuştu. 
“Büyükşehir Belediyespor Çatısı Altında Başarılı Sporcular Yetiştiriyoruz”
Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, Büyükşehir Belediyespor çatısı altında başarılı sporcular yetiştirdiklerinin altını çizen Başkan Ergün, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik etme vizyonuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün 15 branşta 5 binin üzerinde sporcumuza hizmet veriyoruz. Basketbol takımımız, bu yıl hem Avrupa’da hem de Süper Lig’de inşallah Manisa’mızı yine en iyi şekilde temsil edecek. Buna yürekten inanıyor, kendilerine Avrupa ve Süper Lig maratonunda başarılar diliyorum. Yeni sezonun ilk maçını da bu akşam oynanacak. Tüm Manisalı vatandaşlarımızı sezonun ilk maçına davet ediyorum. Kendi öz kaynaklarımızdan yani altyapımızdan yetiştirdiğimiz kızlarımızdan kurduğumuz voleybol takımımız da bu sezon 2. Lig’de Manisa’mızı en iyi şekilde temsil edecek. Kızlarımıza da başarılar diliyorum. Futbolda Manisa’mızı üst seviyede temsil eden Manisa Futbol Kulübümüzde Trendyol 1’    inci ligde süper lige yükselme mücadelesine devam ediyor, Manisa FK’ya da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 
“Yeni Sezon Ülke Futbolu ve Hakem Camiasına Hayırlı Olsun”
Spora yapılan destek ve yatırımlar kapsamında amatör spor kulüplerine malzeme ve nakdi yardımlar ile sporculara sağlanan destekler, yaz ve kış spor okullarıyla geniş yelpazede spor hizmetlerinin artarak devam ettiğini kaydeden Başkan Ergün, “Yalnızca bu sezon amatör spor kulüplerimize 1 milyon 912 bin 500 liralık nakdi yardım yaptık. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hem hakemlerimizin hem de sporcu kardeşlerimizin yanında olmaya, spora yatırım yapmaya ve destek olmaya devam edeceğimizi bilmenizi isterim. Umuyor ve diliyorum ki, hakemlik seviyesinde en iyi yerlere gelirsiniz. Bu duygularla bütün hakem ve gözlemci arkadaşlarıma başarılı, kazasız, belasız, sakatlıkların olmadığı bir sezon diliyorum. Bu vesileyle 2023-2024 sezonunun ülkemiz futboluna ve hakem camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah hepinizin yardımcısı olsun” diye konuştu. Konuşmaların ardından 2023-2024 yılı klasman terfilerinde klasman yükselen hakemlere kokartları takıldı. Açılış töreni toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu