23.09.2014 12:07

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Altı Nokta Körler Derneği yönetimini ağırladı. Derneklerinin eğitim sınıflarının eksikliğinin giderilmesi nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden dernek Mali Saymanı Hüseyin Pehlivan, görme engelliler için yapılacak düzenlemelerin bir an önce hayata geçirilmesi için talepte bulundu.

Altı Nokta Körler Derneği Mali Saymanı Hüseyin Pehlivan ve Altı Nokta Spor Kulübü Başkanı Selami Pazar, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Yeni dernek binalarının eğitim sınıfının Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenmesi ile ilgili daha önce Gençoğlu’ndan talepte bulunduklarını, bu taleplerinin yerine getirilmesinden dolayı ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten dernek Mali Saymanı Hüseyin Pehlivan, destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Her zaman yanınızdayız

Pehlivan, görme engelliler için trafik sinyalizasyonları ve kaldırımlara hissedilebilir yüzeylerin bir an önce hayata geçirilmesi noktasında talepte bulundu. Söz konusu düzenlemelerin Ulaşım Dairesi Başkanlığı işbirliğiyle gerçekleştirileceğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını, talep edilen düzenlemelerin kısa sürede hayata geçmesi için çalışacaklarını söyledi.