Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.10.2023 15:35

Cuma namazını Molla Şaban Camii’nde kılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra lokma hayrında vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleri ile sohbet eden, talepleri dinleyen Başkan Ergün’e vatandaşlar yapılan hizmetler nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma namazını Molla Şaban Camii’nde kıldı. Cuma namazının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen lokma hayrına katılan Başkan Ergün’e, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Daire Başkanları, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve Mahalle Muhtarları eşlik etti. Okunan duaların ardından vatandaşlara lokma dağıtan Başkan Ergün, “Yapılan hayrın Allah katında kabul olmasını diliyorum. Bizlere vermiş olduğunuz destekle bizler de sizlere en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Vermiş olduğunuz destekler için Allah hepinizden razı olsun” dedi.

“17 ilçeye en iyi vermenin çabası içerisindeyiz”

Manisa’nın 17 ilçesine en iyi hizmetleri sunmanın çabası içerisinde olduklarını belirten Başkan Ergün, “Avni Gemicioğlu 1. ve 2. etabında çalışmaları tamamladık. Yapılan hizmetlerimiz bölgedeki esnaf ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Yakın bir süre içerisinde de Kenzi Caddesi’nin çalışmalarını tamamlama noktasında olacağız. Manisa’mızın bin 88 mahallesine 17 ilçeye ulaşmanın çaba ve gayreti içerisindeyiz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu