Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.09.2014 14:58

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın 3. Kültür Sanat Koordinasyon Toplantısı Alaşehir Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Kentin kültür ve sanatla anılması yolunda önemli mesafeler kat eden Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ilçelere de sonbahara yakışır etkinlikleri müjdeledi.

Büyükşehir Belediyesi organizatörlüğünde her ay bir ilçede gerçekleştirilen Kültür Sanat Koordinasyon Toplantısı’nın 3.’sü Alaşehir’de gerçekleştirildi. Alaşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu'nun başkanlık ettiği toplantıya Salihli Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ile ilçe belediyelerin Kültür-Sanat İşleri Müdürleri katıldı. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe belediyeleri ile ortaklaşa yaptığı etkinlik ve festivaller hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Etkinlik duyurularını Kültür Sanat Etkinlikleri Bülteni şeklinde hazırlayarak halka ulaştırdıklarını hatırlatan Ustamehmetoğlu, sonbahara yakışır dolu dolu bir etkinlik hazırlığında olduklarını ifade etti. Koordinasyon toplantısının ardından, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban makamında ziyaret edildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu