23.09.2014 15:10

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma Ticaret ve Sanayi Odası Hakan Işık ile birlikte yönetim kurulunu üyelerini makamında konuk etti. Başkan Ergün’e yeni dönemde başarılar dileyen Işık, sivil toplum kuruluşu olarak her zaman yanlarında olduklarının mesajını verdi.

Soma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Işık, Yönetim Kurulu Üyeleri Nadirhan Hızlı, Harun Eker ve İsmail Hakkı Kutlu ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün’e yeni dönemde başarılar dileyen Işık, “Yoğun programlarınız arasında bizleri kabul ettiğiniz için size teşekkür ediyorum. Manisa’ya güzel hizmetleriniz oldu. Yeni dönemde de bu hizmetlerin il bütününe yayılacağından şüphemiz yok. Sivil toplum kuruluşu olarak ilimize hizmet noktasında bizim üzerimize düşen bir görev varsa yapmaya hazırız” dedi.

Soma’ya Önem Veriyoruz

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek bütün ilçeler gibi Soma’ya da ayrı bir önem verdiklerinin altını çizdi. Sık sık Soma’yı ziyaret ederek, yapmayı planladıkları hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunduğunu ifade eden Başkan Ergün, “Soma’da yaşayan halkımız, sizlerin ve diğer sivil toplum kuruluşlarının da görüşleri doğrultusunda, inşallah güzel hizmetleri Soma’ya kazandıracağız” dedi.