Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.09.2014 08:15

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, haftalık gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Kırkağaç’ta incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından açıklama yapan Başkan Ergün, Kırkağaç’a yapılacak olan yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını dile getirerek, “En kısa süre içerisinde Büyükşehir’in olanakları Kırkağaç’a yansıtacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Her hafta ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek ilçelerin sorunlarını yerinde gören Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, son olarak Kırkağaç’a ziyarette bulundu. İlçeye yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişlerinde bulunan Başkan Ergün, bu kapsamda çeşitli incelemeler yaptı. Başkan Ergün’e incelemeleri esnasında Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Daire Başkanları ve Kırkağaç İlçe Koordinatörü Ali Rıza Duman da eşlik etti.

Sosyal tesis için ilk adım atıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilk olarak, Aksu piknik alanında incelemelerde bulundu. Piknik alanına yapılması planlanan projeler ile ilgili Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Ergün, vatandaşların aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebileceği sosyal alanların önemine değindi. Aksu piknik alanına restoran ve alabalık tesisi kurulabileceği yönünde görüş bildiren Başkan Ergün, Kırkağaç Belediyesi ile birlikte proje geliştirilmesi için Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu’ya talimat verdi.

Başkan Ergün incelemelerde bulundu

Daha sonra Kırkağaç Gençlik ve İzci Kampı’nda incelemelerde bulunan Başkan Ergün, ardından Kırkağaç İtfaiye Birimine ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile İtfaiye biriminin faaliyet göstereceği yeni bir bina hakkında görüş alışverişinde bulundu. İtfaiye Birimi ziyaretinin ardından Başkan Ergün ve beraberindekiler Yeni Hal Binası yapılması planlanan bölgede incelemelerde bulundu. Başkan Ergün son olarak Kırkağaç Kapalı Çarşı’sında esnafları ziyaret etti. Çarşı esnafı ile tek tek tokalaşan Başkan Ergün, esnafa hayırlı işler dileklerinde bulundu.

En güzel hizmeti götürmek boynumuzun borcu

İncelemelerle ilgili açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Kırkağaç Belediye Başkanımızdan Kırkağaç’a yapılabilecek olan bazı hizmetler noktasında bilgiler aldık. Yapılabilecek yatırım alanları ile ilgili çalışmalarımızı da yaptık. Kendisinden çok faydalı bilgiler aldım. Kırkağaç’ta yapacağımız yatırımlarımızı Kırkağaç Belediye Başkanımız, Koordinasyon Merkezimiz, teşkilatlarımızla değerlendirerek en kısa süre içerisinde Büyükşehir’in olanakları Kırkağaç’a yansıtacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Her geçen gün daha da artan bir ivme ile vatandaşlarımıza hizmet götürmek bizim boynumuzun borcu. En güzel, en iyisi bütün ilçelerimizde olduğu gibi burada da yapılacaktır. Kırkağaç hizmet binamızın yanında bulunan alanda otopark ve meydan düzenlemesi ile sosyal alanlarla ilgili talepler var. Bununla ilgili gerekli incelemeler söz konusu. Durum netleştikten sonra da bununla ilgili yatırıma 2015’te başlarız diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu