Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.09.2014 08:38

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçesinde Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı müdürlüklerin hizmet verdiği koordinasyon merkezini ziyaret etti. Burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün, “Kırkağaç ilçemizde de hizmete giren koordinasyon merkezimiz ile vatandaşlarımız buradan Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden faydalanabilecek. İnşallah en kısa sürede il genelinde Manisa’mıza çok güzel hizmetler kazandıracağız” dedi.

İlçe ziyaretlerini Kırkağaç ile sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçede hizmet vermeye başlayan Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Koordinasyon merkezinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç ile daire başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Güzgülü de eşlik etti. Başkan Ergün ilk olarak koordinasyon merkezini gezerek personel ile görüştü. Personel ile görüşmenin ardından Başkan Ergün, Kırkağaç İlçe Koordinatörü Ali Rıza Duman’dan ilçede devam eden çalışmalar ve sıkıntılar hakkında bilgi aldı. Koordinasyon Merkezi’nin ilçe sakinlerine en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştığını ifade eden Duman, “Belediye birimlerimizin yerleşimini sağladık. Koordinasyon merkezimizde Büyükşehir Belediyemize bağlı olarak temel belediyecilik hizmetlerimizi vermeye başladık” dedi.

Amacımız daha iyi hizmet

Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere daha iyi hizmet ulaştırabilmek amacıyla il genelinde koordinasyon merkezleri oluşturduğunu hatırlatan Başkan Ergün,“İl genelinde Büyükşehir Koordinasyon Merkezlerimiz hızla hizmet vermeye başlıyor. Kırkağaç ilçemizde de hizmet vermeye başlayan koordinasyon merkezimizle birlikte de, vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanacaktır. İlçe sakinlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Ergün muhtarların taleplerini de dinledi

Konuşmaların ardından Başkan Ergün, koordinasyon merkezinde ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Burada muhtarların taleplerini de dinleyen Başkan Ergün, ” İl genelinde, ilçelerde sürdüğümüz ziyaretlerimizde muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın da taleplerini dinliyoruz. Acil olan sorunlara ivedilikle yaklaşarak, bu sorunları çözmeye çalışıyoruz. İnşallah en kısa sürede halkımıza en iyi hizmetleri kazandıracağız” dedi.

7’den 70’e Başkan Ergün’e büyük ilgi

Koordinasyon Merkezi ziyaretlerinde 7’den 70’e her yaştan vatandaş tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Ergün, kendisiyle görüşmek isteyen bayanları da geri çevirmeyerek bir süre sohbet etti. Başkan Ergün’ün Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkezi incelemeleri, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu