Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.09.2014 09:14

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ü makamında ziyarete etti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette hizmetin siyaseti olmaz anlayışıyla 17 ilçede olduğu gibi Kırkağaç’ta da beklenen hizmetleri yapacaklarını ifade eden Başkan Ergün, “Büyükşehir Belediyesi olarak güzel ilçemiz Kırkağaç’a her türlü hizmeti getirmeye ve yapmaya hazırız. İnşallah hizmet dolu güzel günleri beraber paylaşırız” dedi.

İlçe ziyaretlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün bu haftaki durağı Kırkağaç oldu. İlk olarak Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ü makamında ziyaret eden Başkan Ergün, ilçede çeşitli temaslarda bulundu. Başkan Ergün’e İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Taner İçöz, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu, Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Serpi Aykurt, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nedim Zurnacı, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Güzgülü de eşlik etti. Öncelikle seçilmesinden dolayı Başkan Gedüz’ü tebrik eden Başkan Ergün birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Görevinize yeniden seçildiğinizden dolayı sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Bizler de yine halkımızın takdiriyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na layık görüldük. Yaklaşık 5 aylık zaman dilimini geride bırakırken, gerçekten önemli bir süreci atlattığımızı düşünüyorum. Bundan sonra da siyasi konumlar ne kadar farklı olursa olsun Kırkağaç’daki vatandaşlarımıza elbirliği ile hizmet etme noktasında olacağız. Hizmetin siyaseti olmaz kuralı ile Büyükşehir olarak her türlü hizmeti getirmeye ve yapmaya hazırız. İnşallah hizmet dolu güzel günleri beraber paylaşırız. Hem bizlerin hem sizin şahsınıza seçilmiş olan meclis üyesi kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun. Hayırlı çalışmalar diliyorum” dedi.

Büyükşehir Desteğinden Eminiz

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz de Başkan Ergün ile aynı duyguları paylaştığını ifade ederek, her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti. Başkan Gedüz şöyle konuştu, “Türkiye’deki yapılanma sonucunda artık Manisamız da büyükşehir oldu. Bu anlamda 30 Mart Yerel Seçimleri’nde Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni kazanan Sayın Cengiz Başkanı tekrar tebrik ediyor, görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlerin ardından yaklaşık 6 aylık bir yapılanma süreci vardı. Kırkağaç Belediyesi olarak bu süre zarfında üstümüze düşen görevleri elimizden geldiğince ve hızlı bir şekilde yerine getirmeye gayret ettik. Bu süre içinde itfaiyemizi, mezbahamızı, su ve kanalizasyon hizmetlerimizi devrettik. Yakın zamanda da mezarlık hizmetlerimizi devredeceğiz” Siyasi anlamda farklı konjektürde yer alsalar da Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün gibi bir hizmet anlayışında olduklarını belirten Gedüz, “Biz hizmet sektörüyüz ve birlik beraberlik içinde, Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi olarak projelerimizi gerçekleştireceğiz. Büyükşehir Belediyesi’nin herhangi bir isteği olduğu an Kırkağaç Belediyesi destek olacaktır. Kırkağaç Belediyesi’nin bir isteği olduğu zamanda Büyükşehir Belediyesi’nin desteği olacağına inanıyorum” dedi. Kırkağaç Belediye Başkanı Gedüz konuşmasında Büyükşehir Belediyesi’nden taleplerini de dile getirirken, Başkan Ergün de acil olan sorunlara ivedilikle yaklaştıklarını, bu konuda her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. Ziyaretin sonunda Başkan Gedüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e kavun ile çeşitli hediyeler takdim etti

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu