Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.09.2014 09:17

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe belediye başkanları ile Salihli’de bir araya geldi. Salihli Bizim Ev Sosyal Tesisleri’nde yapılan aylık değerlendirme toplantısında, Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin ortaklaşa yapacakları projeler ve çalışmalar görüşüldü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu, Kula, Sarıgöl, Selendi, Alaşehir ve Salihli Belediye Başkanlarıyla ilçelerin trafik sorununun önüne geçilebilmesi için Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan kavşaklar ile transit geçiş projeleri ve yıllardır yenilenemeyen Alaşehir ile Gediz çayları üzerinde bulunan dur-geç köprüleri ile ilgili istişarede bulunmak için bir araya geldi. İstişare toplantısına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ahmet Turgut ve Büyükşehir Belediyesi Basın ve Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz da katıldı. Dur-geç köprülerinin 1 Eylül 2014 tarihi itibariyle ihaleye çıktığını belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli için önceliği olan köprülü kavşak, yeni pazaryeri ve yeni otogar projelerinin de Büyükşehir Belediyesi ortaklığı ile gerçekleşeceğini söyledi.

Yatırım desteği Büyükşehir Belediyesinden

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Salihli ve Kula Belediyeleri arasında Jeopark Belediyeler Birliği protokolünün imzalandığını ifade eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “İlgili konu ilçemiz için de çok önemli. Biliyorsunuz, dünyada ilk altın paranın basıldığı yer olan Sart Mahallesi Salihli’dedir. Sart, Lidya Krallığı döneminde paranın ilk basıldığı yerdir. Bu anlamda bu proje çok önemlidir. Yine Salihli’mizin termal enerjisi sağlık merkezi olarak ilan edildi. Dolayısıyla bu projeler ile sağlık turizmine açılan bir çalışma yine Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün katkılarıyla olacaktır. Bunun yanı sıra Adala Kanyonu da bunun bir örneğidir. Buralarda, Manisa Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yapılacak çalışmalar Salihli’mize birçok katkı sağlayacaktır. Bu bölgenin tanıtımını yaparak turizme açmak ve yatırımcıyı buraya çekmek istiyoruz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu