Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.09.2014 09:17

GÖRDES ilçesine bağlı Oğulluk, Beğel, Malkoca ve Şeyhyayla mahalleleri muhtarları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Yıllardır bekledikleri köy yollarının düzenlemesinin Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını ve yüzde 90’a varan bir ilerleme kaydedildiğini belirten muhtarlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçesine bağlı Beğel Mahallesi Muhtarı Tahir Bodur, Oğulluk Mahallesi Muhtarı Abdullah Doru, Malkoca Mahallesi Muhtarı Günnami Balaban ve Şeyhyayla Mahallesi Muhtarı Ali İltemir’i ağırladı. Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Alp Sefa Gökkaya ve Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Tahsin Arslan’ın da eşlik ettiği muhtarların ziyaretinde MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı da hazır bulundu. Başkan Ergün’e çiçek takdim eden muhtarlar, ilçeye bağlı mahalleleri birbirine bağlayan yolların 200 kilometresinin asfalt yamasının yapıldığını, bu hizmetler nedeniyle çok mutlu olduklarını söyledi.

İlçeye 3 yeni gölet geliyor

Gördes ilçesinin 240 kilometrelik mahalle bağlantı yollarının 200 kilometresinin onarımının yapıldığını, kalan 40 kilometrelik bölümün de kısa sürede tamamlanacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Hızla büyükşehir yapılanmasını tamamlamak için gece-gündüz çalışırken, bir yandan da ilçelerimizin ve bunlara bağlı mahallelerimizin eksikliklerinin giderilmesi için çalışıyoruz. Gördes ilçemize hizmetlerimiz de bu doğrultuda devam ediyor. İlçemize 1 adet sulama göleti ve 2 adet hayvan su içme göleti de kazandırmak için gerekli hamleleri yaptık. İnşallah yeni yılda bu göletler de halkımızın hizmetine sunulacak” dedi.

Malkoca’nın sulama sorunu çözülüyor

Malkoca Mahallesi Muhtarı Günnami Balaban, ziyarette mahallelerinde yaşadıkları sulama sorununun çözümü noktasında hazırladığı projenin Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Balaban, projeyle mahallelerinde yaşadıkları tarımsal sulama sorununun büyük ölçüde çözüleceğini ifade ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Büyükşehir yapılanmasını tam olarak oturttuktan sonra çok daha büyük hizmetlerin tüm ilçelere ulaştırılacağını belirten Başkan Ergün de, “Bunlar daha bir başlangıç. İnşallah 17 ilçemizin tamamına en güzel hizmetleri kazandıracağız” dedi.

Muhtarlardan teşekkür

Ziyaret sonunda mahalle muhtarlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Ergün, yapılan hizmetlerin hayırlı olmasını diledi. Gördesliler adına ilçelerine yapılan hizmetler nedeniyle mutlu olduklarını ifade eden Malkoca, Oğulluk, Beğel ve Şeyhyayla muhtarları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu’na, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı’ya ve Büyükşehir Koordinatörü Tahsin Arslan’a teşekkür ettiler.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu