Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.09.2014 11:16

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında 17 ilçede görev yapan tüm itfaiye çalışanlarına başarılar diledi. Kendi hayatlarını tehlikeye atarak özveriyle çalışan itfaiyecilere teşekkür eden Başkan Ergün, “Bizlere emanet olan Manisa halkının olası felaketlerde yardımına koşan İtfaiye Daire Başkanlığımızın il genelinde aldığı sorumluluğu başarıyla yerine getireceğine dair inançla, tüm itfaiye çalışanlarının İtfaiyecilik Haftası’nı kutlarım” dedi.

Her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan Yangından Korunma Haftası (İtfaiyecilik Haftası) dolayısıyla yayımladığı mesajında İtfaiye Daire Başkanlığı’nın il genelinde aldığı sorumluluğu başarıyla yerine getireceğine dair inancının tam olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mesajında şunlara yer verdi; “Hayatları söndüren en büyük felaketlerden biri olan yangından korunmaya ve İtfaiye Daire Başkanlıkları’na bağlı ekiplerin hayatlarını tehlikeye atarak gerçekleştirdiği özverili çalışmalara dikkat çekmek amacıyla düzenlenen İtfaiyecilik Haftası’nı kutlar, halkımızın en zor anında yardımına koşan itfaiye personelimize başarılar dilerim. Bizler pek çok farklı risk taşıyan, beraberinde büyük sorumluluklar getiren bir mesleği ifa eden Türk İtfaiye Teşkilatı’nın köklü ve şerefli mazisiyle kıvanç duyan bir toplumuz. Manisa İtfaiye Daire Başkanlığımız da bu zamana kadar aynı bilinç doğrultusunda hizmet vermiş, tecrübeli ekibi ve son teknolojiyle donatılmış araçlarıyla 7/24 halkımızın emrinde olmuştur. Olası her türlü felakete karşı tetiktedir. Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak da itfaiyecilerimizi günün teknolojik imkanlarından en üst düzeyde faydalanan bir takım haline getirerek yüksek kalitede hizmet verebilmeleri hedefimiz doğrultusunda tüm imkanlarımızı seferber etmekteyiz. Araç ihtiyaçlarımıza yönelik her engellemeye karşın İtfaiye Daire Başkanlığımızın bizlere emanet olan Manisa halkının can ve mal güvenliğini koruma görevini en iyi şekilde yerine getireceğine dair inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle sadece yangında değil hayatın her anında bir telefon kadar uzak olan itfaiyecilerimizin İtfaiye Haftası'nı kutlarım.”

Allah yardımcınız olsun

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte 17 ilçenin tamamında itfaiye teşkilatlarının büyükşehir bünyesine alındığını hatırlatan Başkan Ergün, “Bünyemizde görev yapacak olan ilçelerimizdeki itfaiye personellerinin özverili, çalışkan ve olaylara anında müdahale edeceklerinden eminiz. 17 ilçemizle birlikte kentimizi felaketlerden koruyacak, can ve mal kurtaracak tüm itfaiye personelimize başarılar diliyorum. Allah hepsinin yardımcısı olsun” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu