Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.09.2014 08:25

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün koruması olarak görev yapan Hakan Göktaş, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personeli Pelin Kestem ile evliliğe giden yolda ilk adımlarını attı. Alaşehir Seçil Otel’de düzenlenen nişan töreninde genç çiftin nişan yüzüklerini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün taktı. Başkan Ergün Göktaş ve Kestem çiftine ömür boyu mutluluklar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün koruması olarak görev yapan Hakan Göktaş gönlünü kaptırdığı Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personeli Pelin Kestem ile evliliğe giden yolda ilk adımlarını attı. Alaşehir Seçil Otel’de düzenlenen nişan merasimine, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Funda Solak, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ve eşi Canan Balatlı, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, çok sayıda belediye personeli ile Göktaş ve Kestem çiftinin yakınları katıldı. Çiftin nişan yüzüklerini Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün taktı. Hakan Göktaş ve Pelin Kestem’i mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Ergün genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu