Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.09.2014 09:01

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk Kadınlar Konseyi’nin 2013-2014 döneminde düzenlediği kursları tamamlayan ev hanımlarının sertifika törenine katıldı. Sertifikaları takdim eden Başkan Ergün, kursiyerleri tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi’nin 2013-2014 döneminde ev hanımlarına yönelik verdiği kurslar tamamlandı. Kursların tamamlanmasının ardından Yeni Han’da düzenlenen sertifika törenine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve eşi Esma Bektaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu, Daire Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı. Törende konuşan Türk Kadınlar Konseyi Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı, 2013-2014 kurs döneminde 50 kursiyerin Manisa Bezi, 19 kursiyerin ise biçki dikiş kurslarını tamamladığını söyledi. Kursları tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kursiyerlerin başarılarının devamını diledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu