30.09.2014 07:29

MANİSA Büyükşehir Belediyesi aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ‘İzmir Otizm Orkestrası ve Korosu’, Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahne aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu’nun da hazır bulunduğu konserde, koronun seslendirdiği parçalar ile izleyenler hüzünlü ve mutlu anları bir arada yaşadı.

Otizmin farkındalığını arttırmak, müziğin kullanımı ile otizmli çocukları motive etmek amacıyla gönüllü olarak çalışmalarını yürüten ‘İzmir Otizm Orkestrası ve Korosu’, Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahne aldı. Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahne alan koroyu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sanat Müdürü Adem Gökçe, otizmli çocukların ebeveynleri ile çok sayıda Manisalı vatandaş izledi. ‘Hey Onbeşli’ ‘Benim Gözüm Sende’, ‘Memleketim’, ‘Vardar Ovası’ gibi sevilen parçaları koro ve solo olarak seslendiren otizmli çocuklar, konseri izleyen Manisalılara keyifli vakitler geçirtti. Konserin sonunda sahneye davet edilen Kültür ve Sanat Müdürü Adem Gökçe, koroyu ve eğitmenleri sahne performansları nedeniyle tebrik ederek otizmli çocuklara teşekkür belgesi verdi.