Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.09.2014 10:07

MANİSA Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklar için sünnet şöleni gerçekleştirdi. 32 çocuğun sünnet şöleninin gerçekleştirildiği gecede düzenlenen etkinliklerle çocuklara güzel bir gece yaşatıldı.

Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nda kalan 32 çocuk için sünnet şöleni gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen şölene Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve eşi Esma Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Daire Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı. Mevlit okunması ile başlayan programda daha sonra protokol konuşmaları gerçekleştirildi. Devletin koruması ve bakımı altında bulunan çocuklara en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştıklarını belirten Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, “Bu şölende bizlere destek veren ve çocuklarımızı yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ise çok özel bir gecede bir araya gelindiğini dile getirerek, “Böyle bir organizasyondan dolayı çok mutlu olduk. Bu güzel ortama bizleri kırmayıp geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Vali Erdoğan Bektaş ve protokol üyeleri çocuklara hediyeler verdi. Program Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Mehteri’nin verdiği konserle devam etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu