01.10.2014 13:02

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Güzgülü ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı, Şehzadeler İlçesi Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Şehzadeler İlçesi Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nın işbirliği yapacağı çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Şehzadeler İlçesi Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı, Şehzadeler ilçesindeki tarım alanlarını koruma adına gerçekleştirilecek çalışmalarda işbirliğine gidecek. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Güzgülü’nün gerçekleştirdiği ziyarette, 4081 Sayılı Çiftçi Mallarının Korunması Hakkındaki Kanun gereği çalışmalarını yürüten Şehzadeler İlçesi Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nın görev ve yetki alanına giren konularda Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın yardımcı olabileceği konular görüşüldü. Konuyla ilgili bilgi veren Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı, “Büyükşehir bünyesinde Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı olarak, Manisa’da kırsal kalkınmayı arttırmak amacıyla çeşitli projelere destekte bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz. Üreticilerimizin kaliteli ürünler üretmesini teşvik etmek en önemli amaçlarımızdan biri olduğu gibi, tarımsal üretimde bulunan ve şahıslara ait olmayan varlıkları da korumayı amaçlıyoruz. Bu yüzden Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı olarak, Şehzadeler İlçesi Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ile ne gibi çalışmalara destekte bulunabiliriz, bunları detaylandırdık” diye konuştu.