Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.10.2014 13:09

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ve Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’yı ağırladı. Gerçekleştirilen toplantıda, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin cadde, meydan, bulvar, yeşil alan, park ve bahçe gibi alanlarda hizmet vermeleri amacıyla görev, yetki ve sorumluluklarının belirlenmesi konuları masaya yatırıldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sırasıyla Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ve Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’yı ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Proje ve Etüt Dairesi Başkanı Müge Kuğu, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve Kırkağaç ve Saruhanlı Belediyesi yetkilileri katıldı. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin cadde, meydan, bulvar, yeşil alan, park ve bahçe gibi alanlarda hizmet vermeleri amacıyla görev, yetki ve sorumluluklarının belirlenmesi konuları masaya yatırıldığı toplantıda, 6360 sayılı kanunla öngörülen geçiş süresi olan 6 ayın tamamlanmak üzere olduğu, bu nedenle yetki ve sorumluluk alanlarının bir an önce belirlenmesi için toplantıların gerçekleştirildiği belirtildi.

Amaç vatandaşa kesintisiz ve koordineli hizmet

Görev ve yetki sahalarının belirlenmesi, sorumluluk alanlarının netleşmesi için benzer toplantıların daha önce Şehzadeler ve Yunusemre Belediye Başkanlarıyla da yapıldığını hatırlatan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Büyükşehir geçiş süreciyle ilgili ilçe belediyelerimizle görev, yetki ve sorumluluk alanlarının belirlenmesi üzerine görüş alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldik. Bir an önce bu alanları belirleyerek, vatandaşlarımıza hizmetlerin kesintisiz, verimli ve koordineli bir şekilde ulaştırılmasını amaçlıyoruz” dedi. Saruhanlı ve Kırkağaç ile başlayan toplantıların tüm ilçe belediyeleriyle gerçekleştirileceğini de sözlerine ekleyen Başkan Ergün, Ekim ayı ortasına kadar yetki ve sorumluluk alanlarının netleşeceğini belirtti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu