Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.10.2023 10:32

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Uncubozköy Mahallesi Cemal Ergün Caddesi’nde başlattığı prestij cadde çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Cemal Ergün Caddesi’nde geçtiğimiz akşam sıcak asfalt çalışmalarına da başlanıldı. 2 finişer ve 17 tırla gerçekleştirilen çalışmaların gece-gündüz sürdürülerek kısa sürede tamamlanması planlanıyor. 

İl genelinde prestij cadde projeleriyle yaşam alanlarına bambaşka bir hava kazandıran Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Uncubozköy Mahallesi Cemal Ergün Caddesi’nde başlattığı çalışmalarda yoğun mesai harcanıyor. Prestij Cadde düzenlemesi kapsamında ilk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmaları gerçekleştirilen caddede, ardından kaldırım düzenlemesi ve aydınlatma çalışmaları yapıldı. Mahalle halkının da yoğun olarak kullandığı Cemal Ergün Caddesi’nde oluk döşemelerinin tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 2 finişer ve 17 tırla çalışmaların gerçekleştirildiğini dile getiren Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, ekiplerin 7/24 görev başında olduğunu belirterek, asfalt çalışmalarının gece-gündüz devam ettirilerek kısa süre içerisinde tamamlanmasının planlandığını dile getirdi. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu