Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.10.2023 16:00

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara ilçesine bağlı Kayaaltı, Değnekler, Tiyenli, Hacıbaştanlar, Kılcanlar, Yeniköy, Ayanlar ve Taşkuyucak mahalle muhtarlarını ağırladı. Altyapı, asfalt ve yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti ifade eden muhtarlar, yapılan hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Gölmarmara ilçesine bağlı Kayaaltı Mahalle Muhtarı Nevzat Başaran, Değnekler Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Çetindur, Tiyenli Mahalle Muhtarı Osman Gürtekin, Hacıbaştanlar Mahalle Muhtarı Alaettin Baştan, Kılcanlar Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz Avcı, Yeniköy Mahalle Muhtarı Şenol Kaya, Ayanlar Mahalle Muhtarı Ali Ekren ve Taşkuyucak Mahalle Muhtarı Gürsel Özcan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ile Gölmarmara Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kağan Tunçelli de yer aldı.
Muhtarlar Memnuniyetlerini Belirtti
Başkan Ergün’e yöresel ürünlerden hediye eden mahalle muhtarları, altyapı, asfalt ve yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti ifade ederek, yapılan hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Mahallelerinin Büyükşehir Belediyesi ile yenilendiğini de ifade eden Gölmarmaralı muhtarlar, Başkan Ergün’e çalışmalarında başarı ve kolaylık diledi.
Asfaltta 987 Kilometreye Ulaşıldı
Ziyaretleri nedeniyle muhtarlara teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, asfalt çalışmalarına yoğunluk verdiklerini belirterek, 750 kilometre hedefiyle başladıkları çalışmada 987 kilometreye ulaştıklarını ifade etti. Başkan Ergün, Gölmarmara ilçesinde de 25 kilometre hedefinin 42,30 kilometre olarak yapıldığını kaydetti. 17 ilçede 1088 mahalleye en güzel hizmetleri ulaştırmak için yoğun bir şekilde çalışma yürüttüklerini dile getiren Başkan Ergün, “Manisa’mızı çiçek gibi yapmanın gayretindeyiz” dedi.
265 Kırsal Mahallenin Altyapısı Tamamlandı
Vatandaşların yüzünü hizmetlerle güldürmekten mutluluk duyduklarını belirten Başkan Ergün, “Hemşehrilerimizden duyduğumuz bir “Allah razı olsun” sözü mutluluğumuzu katlıyor” dedi. Muhtarlara MASKİ Genel Müdürlüğünün altyapı çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Ergün, belde ve köyden mahalleye dönüşen 848 yerleşim yerinin 265’inde altyapı çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Muhtarların talep ve görüşlerinin de dinlendiği ziyaretin sonunda Başkan Ergün, konuklarını içerisinde Manisa’yı ve mesiri tanıtan ürünlerin yer aldığı çantalardan hediye ederek uğurladı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu