Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.10.2023 19:29

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programla başladı. Çağatay Uluçay İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan 100 kişilik grubun Harmandalı gösterisi ile başlayan program, Cumhuriyet Meydanı’ndan, Tarzan Meydanı’na kadar gerçekleştirilen yürüyüş ile devam etti. Yürüyüş coşkusuna Manisa vatandaşlar, alkışlarıyla ve ellerinde Türk bayraklarıyla katılım gösterdi.

 

Şanlı Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama programları Cumhuriyet Meydanı ile Tarzan Meydanı arasındaki açılış yürüyüşü ile başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan kutlama programına Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Komando Eğitim Tugay Komutanı Albay Zeynel Abidin Alptekin, Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, İl Emniyet Müdürü Fevzi Aktaş, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü heyeti katıldı.

Manisa Kırmızı-Beyaz

Program Çağatay Uluçay İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan 100 kişilik grubun Harmandalı zeybeği oynamasıyla başladı. Ardından 100. Yıl kutlama programı açılış yürüyüşü gerçekleştirildi. Bando takımı eşliğinde ilerleyen korteje Manisalı vatandaşlar da alkışlarla ve Türk Bayrakları ile coşkulu şekilde eşlik etti. Tarzan Meydanı’nda gerçekleştirilen modern dans gösterisi ve miniklerin halk oyunları gösterisi ile program sona erdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu