Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.10.2014 14:31

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün makamında Genel Sekreter Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, meclis üyeleri ve daire başkanlarıyla birlikte belediye personeli ile bayramlaştı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Kurban Bayramı nedeniyle Genel Sekreter Halil memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, meclis üyeleri, daire başkanları ve belediye personeli ile makamında bayramlaştı. Genel Sekreter Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Uzun, meclis üyeleri, daire başkanları ve personelinin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Ergün, “Kurban Bayramımız, vatanımıza, milletimize ve Manisa’mıza hayırlar getirsin. Bu güzel bayramda da sevginin, dostluğun ve kardeşliğin pekişmesini diliyorum. Allah nice bayramları hep birlikte geçirmeyi nasip etsin” diye konuştu.

Daire Başkanları ve Personelle Bayramlaştı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra daire başkanları ve belediye personelini makamında kabul etti. Daire başkanları ve personelle tek tek tokalaşan Başkan Ergün, personeline aileleriyle güzel bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu