02.10.2014 17:01

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörleri ile toplantıda bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda kurban hizmetlerinde Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere vereceği desteklerin yanı sıra, ilçelerin tespit edilen sorunları ve vatandaşların talepleri de görüşüldü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi il geneline daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu çerçevede, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, ilçe koordinatörleri ile Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda ilçelerin tespit edilen sorunları ve vatandaşların talepleri de ele alındı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, “İl genelinde Manisalı vatandaşlara en iyi hizmetleri verebilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede 17 ilçemizden gelen acil sorunlara ivedilikle yaklaşarak, bu sorunları çözmeye çalışıyoruz. İnşallah en kısa sürede halkımıza en iyi hizmetleri kazandıracağız” dedi. Bunun yanı sıra toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde kurban hizmetlerinde vereceği destekler de görüşüldü.