04.10.2014 20:15

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Kurban Bayramı’nda görevinin başında olan hizmet birimlerini tek tek ziyaret etti. Manisalı halkın huzuru ve mutluluğu için özveriyle çalışan personele teşekkür eden Güzgülü, tüm çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı.

Kurban Bayramı’nın ilk gününde Manisalı halkın huzuru ve güvenliği için mesaide olan Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı daire başkanlıklarında da bayram mutluluğu yaşandı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa’ya hizmet için görev başında olan Zabıta Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Dairesi Başkanlığı, MASKİ’ye bağlı su arıza birimlerini ziyaret etti. Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül başta olmak üzere birimlerdeki personelle tek tek tokalaşan Güzgülü, öncelikle görev başında olarak önemli vazife yürüten personelin bayramlarını kutladı. Ziyaretlerinde gün içerisinde yaşanan gelişmelerle ilgili bilgi de alan Güzgülü, “Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla ekiplerimiz çalışmalarını aksatmadan devam ediyorlar. Önceliğimiz tüm vatandaşlarımızın huzur içerisinde bir bayram geçirmeleridir. Kurban Bayramı boyunca herhangi bir aksilik yaşanmaması en büyük dileğimiz olmuştur. İlk günde de halkımızın huzurlu bir şekilde bayram geçirmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda itina ile çalışan tüm birimlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.