Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.11.2023 10:13

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre ilçesi Horozköy Caddesi’nde prestij cadde çalışmasına başlandı. Yenilenen üstyapısı, aydınlatmasıyla bambaşka bir görünüme kavuşacak olan cadde de yürütülen çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer ve mahalle muhtarları ile birlikte inceledi. 
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Yunusemre ilçesi Horozköy Caddesi’nde (Şehit Hasan Kuzu Caddesi) yürüttüğü altyapı çalışmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut cadde de prestij cadde çalışmasına başlandı.  Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Cem Çöllü, 50. Yıl Mahalle Muhtarı Erol Akar, Atatürk Mahalle Muhtarı Bekir Kılıç, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Musa Sezer ile birlikte yürütülen çalışmaları inceledi.
Baştan aşağı yenilenecek 
Mevcut cadde de ilk etapta MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışması yürütüldüğünü belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya,” Altyapı çalışmalarının ardından hızla üst yapı çalışmasına başladık. Kaldırım, bordür düzenlemesi, asfalt ve aydınlatma çalışması yapılacak olan cadde, kısa süre içerisinde yepyeni bir görünüme kavuşacak”dedi.
Memnuniyetini paylaştılar
Horozköy Caddesinde başlatılan köklü değişim mahalle muhtarları tarafından da memnuniyetle karşılandı. 50. Yıl Mahalle Muhtarı Erol Akar,” Cengiz başkana buradan selam gönderiyorum. İnşallah arzu ettiğimiz gibi bir prestij yol olacak. Cengiz başkan yaptığı zaman güzel yapar. Burası da modern bir yol olacak. Mahallemize davet edeceğiz.  İlgi ve alakalarına teşekkür ediyorum ”dedi. Atatürk Mahalle Muhtarı Bekir Kılıç da, yürütülen çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve emeği geçenlere teşekkür etti. Mahalle Sakini Erdal Kıvanç, da” Horozköy yerlisi olarak Cengiz başkanımıza teşekkür ederiz. Böyle bir hizmet Horozköy ömründe hayatında görmedi. Çok çok teşekkür ederim”dedi.
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu