Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.10.2014 15:47

DEMOKRATİK Vatandaşlık ve İnsan Hakları Eğitimi (DVİHE) Hibe Programı kapsamında, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen “Demokrasi Şöleni” konulu Uluslararası Karma Sergisi Manisa’da açıldı. Sergi açılışına Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Konya Selçuk Üniversitesi ve Güzel Sanatlar Eğitimini Destekleme Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin destekleriyle ortaya çıkan 105 eserin 70’i Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu’nda sergilendi. Sergi açılışına Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ve davetliler katıldı. Açılış öncesi sergi hakkında katılımcıları bilgilendiren Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Levent Mercin, “Sergimiz Milli Eğitim Bakanlığı’nın yürütmüş olduğu bir projeyi desteklemek amacıyla hibe programı kapsamında üretilen yan bir projedir. Tabi bu proje, 601 proje arasından seçilen 31 projeden bir tanesi. O anlamda önemli olduğunu düşünüyoruz. Diğer 31 projeden farkı da şu; yaklaşık 10 ülkeden 45 sanatçının gelip bir hafta boyunca Antalya’da misafir edildikten sonra oluşturdukları eserlerden oluşan bir sergi bu. Bu sergiyi biz 7 bölge ve 9 şehirde sergileyeceğiz. Manisa 8. şehrimiz. Demokrasi ve İnsan Hakları Eğitimi konusunda iki tane pilot okulumuz var. Kız Meslek Lisesi ve Gazi İlköğretim Okulu. Özellikle bu etkenler yüzünden Manisa’yı seçtik” diye konuştu. Açılış konuşmasının ardından protokol üyeleri ve davetliler sergilenen eserleri inceledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu