Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.12.2023 10:17

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde 2013 yılından bu yana sürdürülen “Haydi Kadınlar Manisa’ya Projesi” kapsamında Kula ilçesinden 65 kadın, Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa’da ağırlandı. Manisa’nın tarihi ve turistik güzelliklerini yakından gören kadınlar, kendilerini Manisa’da konuk eden Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler. 

2013 yılında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde başlatılan ve Manisa’nın ilçelerinde yaşayan kadınların Manisa’nın tarihi, doğal ve turistik güzelliklerini görme fırsatı buldukları “Haydi Kadınlar Manisa’ya Projesi” devam ediyor. Proje kapsamında Kula ilçesinde yaşayan 65 kadın, Manisa Büyükşehir Belediyesinin misafiri olarak Manisa’yı daha yakından tanıma fırsatı buldu. Şehzadeler ilçesinde bulunan Masal Park’ta Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları Fırat Özcan, Onur Pabuççuoğlu, Sibel Alkın Kedersiz ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri tarafından karşılanan Kulalı kadınlar, ilk olarak Masal Park’ı gezdi. Ardından Tıp Tarihi Müzesi ile Sultan Camii’ni gezen kadınlar, akabinde Mimar Sinan’ın Manisa’daki tek eseri olan Muradiye Camii’ni ziyaret etti. Ağlayan Kaya ve Mevlevihane ziyaretlerinin ardından MASKİ Genel Müdürlüğü’nde öğle yemeğine ağırlanan kadınlar öğleden sonra da gezi programına devam ettiler. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Çanakkale Şehitler Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, Yunusemre İrfan Meclisi ve Atatürk Gençlik Merkezi’ne de ziyarette bulunan Kulalı kadınlar, Manisa’ya hayran kaldı. Proje ile Manisa’nın tarihi, kültürel ve turistik değerlerini yakından gördüklerini belirten kadınlar, kendilerini Manisa’da konuk eden Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu