Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.09.2011 15:33

MANİSA Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Dış Mahalle Çocuk Kreşi ile Havuzlu Çarşı, Salı ve Çarşamba günleri düzenlenecek törenlerle açılacak. Açılışlara tüm Manisalıların davetli olduğunu belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iki açılışın da Manisa’ya hayırlı olmasını diledi.

İlk olarak 27 Eylül Salı günü, saat 11.00’de Dış Mahalle Çocuk Kreşi’nin açılışı yapılacak. Haydar Bayçin Çocuk Kütüphanesi yanında hizmete girecek olan ve 30 öğrenciye hizmet verecek kreşin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Cengiz Ergün kesecek. İkinci açılış ise, 28 Eylül Çarşamba günü, saat 13.00’de çevre düzenlemesi yapılarak baştan aşağı yenilenen ve modern bir görünüme kavuşan Havuzlu Çarşı’da yapılacak. Çarşı esnafının da sabırsızlıkla beklediği açılışın kurdelesini yine Belediye Başkanı Cengiz Ergün kesecek. Açılışların hayırlı olmasını dileyen ve tüm Manisalıları davet eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Kentimizin güzelleştirilmesi noktasında yürüttüğümüz çalışmalarımızı birer birer tamamlayarak, açılışlarını yapıyoruz. Bunlardan ikisini de Salı ve Çarşamba günleri törenle açacağız. Tüm hemşerilerimi Salı günü saat 11.00’de Dış Mahalle’ye, Çarşamba günü saat 13.00’de de Havuzlu Çarşı’ya bekliyoruz. Ben şimdiden açılışını yapacağımız iki hizmetin de Manisalılara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu