26.09.2011 16:55

Bölgesel Amatör Lig’de Manisa Belediye spor’unda mücadele edeceği onuncu grupta fikstür çekildi. Grupta üç İzmir, üç Balıkesir, iki Manisa ve iki Çanakkale takımına karşı mücadele edecek olan temsilcimiz, 1-2 Ekim tarihlerinde oynanacak karşılaşmalarda ilk hafta Ayvalık ekibi Küçükköy Belediyespor’un konuğu olacak.

Bu sene 3. Lig mücadelesi verecek olan Manisa Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edeceği onuncu grupta fikstür çekildi. İlk hafta Ayvalık ekibi Küçükköy Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Manisa Belediyespor’un grubunda, Yeni Bornovaspor, Çiğli Belediyespor, Ödemiş Belediyespor, Bozcaadaspor, Karabiga İçdaşspor, Balıkesir Belediyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Kula ve Salihli Belediyespor takımları yer alıyor. Zorlu bir grupta şampiyonluk mücadele vereceklerini belirten Teknik Direktör Serol Emlek, “İlk hafta deplasmanda Küçükköy Belediyespor ile zorlu bir maça çıkacağız. Grupta güçlü takımlar var. Ancak bizde gücümüzü biliyoruz. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Manisa Belediyespor, Manisalılarında desteğiyle bu gruptan çıkacaktır. Biz tamamen şampiyonluğa kilitlendik. Şampiyon olarak 3. Lig’e çıkacağız” dedi.

Takıma Güveniyoruz

Hafta sonu Küçükköy Belediyespor ile deplasmanda oynayacakları maçı kazanmak istediklerini belirten Kulüp Başkanı Cenk Ergün ise takıma güvendiklerini söyledi. Yönetimden, malzemecisine kadar takımda çok iyi bir hava yakalandığını ifade eden Ergün, “Grupta daha önce profesyonel lig tecrübesi olan takımlar var. Fakat bizde Bölgesel Amatör Lig’in çok üstünde bir takım oluşturduk. Gruptan çıkacağımıza olan inancımız tam” diye konuştu.

Manisa Belediyespor’un Fikstürü

1. Hafta 2. Hafta