30.01.2024 13:31

2024 Yılı 1’inci dönem İl Koordinasyon Toplantısı, Manisa Valisi Enver Ünlü başkanlığında gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü temsilcilerinin il genelindeki hizmet ve yatırımlar ile ilgili bilgi verdiği toplantıda, Vali Enver Ünlü, inşaatı yüzde 80 oranında tamamlanan Kurtuluş Müzesi ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Valisi Enver Ünlü başkanlığında 2024 yılı 1’ini dönem İl Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Manisa Valisi Enver ünlü başkanlık etti. İlçe kaymakamları, belediye başkanları ile kamu kurumlarının ve yatırımcı kuruluşların temsilcilerinin bulunduğu toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve MASKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir katılarak hizmet ve yatırımları paylaştı. Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Manisa Kurtuluş Müzesi ve Gediz Kavşağı için teşekkür etti. Vali Ünlü, Kurtuluş Müzesi ile ilgili, “Manisa’nın tarihini şimdiki nesillere tanıtmak amacıyla yapılan, önemli bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Tamamlandığında Manisa’nın tüm ilçelerinden çocukların, öğrencilerin buraya getirilerek, bu müzeyi gezdirilmesi çok güzel olacaktır. İnşallah Mart sonu gibi bitirilecek diye biliyorum” dedi.
Kamu Yatırımları 31 Milyar 161 Milyon TL
Toplantıda kurumların görev yaptıkları alanlarda kaydedilen ilerleme ve yatırımlara ilişkin bilgiler paylaşıldı. Toplantının sonunda Vali Enver Ünlü, katılım gösteren kurumların temsilcilerine teşekkür etti. Toplantıda Manisa’da 570 kamu yatırım projesinin uygulandığı bu projelerin toplam bedelinin 31 Milyar 161 Milyon TL olduğu kaydedildi.