Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.10.2014 12:34

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Manisa Kent Konseyi ve Hemşeri Dernekleri Platformu tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Hemşeri Dernekleri Festivali, Makedonya Göçmenleri Derneği tarafından hazırlanan etkinliklerle devam etti. Kurulan göçmen halayında Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, hep birlikte halay çekti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 3. Manisa Hemşeri Dernekleri Festivali’nin 2. gününde Manisa protokolünü ağırladı. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zülfikar Gürcan’ı ağırlayan Başkan Ergün, konuklarına festival kapsamında kurulan stantları gezdirdi. Başkan Ergün’e Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun ve daire başkanları da eşlik etti.

Protokolden dostluk halayı

Stant gezisinin ardından Başkan Ergün ve beraberindekiler, Makedonya Göçmenleri Derneği’nin hazırladığı etkinliğe katıldı. Üsküp Halkoyunları ekibinin halkoyunları gösterisiyle başlayan etkinlikte, Balkan ve Rumeli ezgileriyle Manisalılar coştu. Gösterinin ardından çalan göçmen ezgileriyle Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, halkoyunları ekibiyle birlikte halay çekti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu