Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.02.2024 17:29

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti MKYK Üyesi Ayşe Nevin Sert ve  MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner ile birlikte Şehzadeler Belediyesi tarafından kısa bir süre önce hizmete açılan Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi ve Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediyesi tarafından kısa bir süre önce hizmete açılan Prof. Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi ve Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi’ne ziyarette bulundu. Başkan Ergün’e, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti MKYK Üyesi Ayşe Nevin Sert, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanları, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, meclis üyeleri, Büyükşehir ve MASKİ Daire Başkanları ile yetkililer eşlik etti.
“Manisa gençliği bu yatırıma ilgi gösterdi”
Tek tek sınıfları gezen Başkan Ergün ve beraberindekiler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'ten hayata geçirilen yatırım hakkında bilgiler aldı. Ziyaret sırasında yapılan değerlendirmelerde, Prof.Dr. İlhan Varank Millet Kütüphanesi'nin ve Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi'nin gençlerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına yönelik önemli birer merkez olduğu vurgulandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Şehzadeler Belediyesi’nin gençlere yönelik yatırımının şehrin sosyal dokusuna da katkıda bulunacağını ifade ederek, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e ve ekibine teşekkür ettiler.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu